Videobewaking

DAHUA TECHNOLOGY

De wereldleider in het bieden van oplossingen voor videobewaking. Wij geloven in het investeren en uitbouwen van onze R&D-afdeling om nieuwe technologie en innovatie te bekomen. Hiervoor wordt jaarlijks 10% van ons verkoopcijfer geïnvesteerd. Wij hebben meer dan 3000 professionele medewerkers in deze afdeling, toegewijd om telkens revolutionaire producten te ontwikkelen van hoge kwaliteit en prestatie. Dahua’s oplossingen zijn ontworpen om schaalbaar en modulair te zijn om zo een flexibele configuratie te verkrijgen. Ons bedrijf heeft een portfolio met 592 patenten en wij bieden onze andere fabrikanten licenties aan. Ondertussen zijn heel wat van onze producten erkend en in de prijzen gevallen bij professionele organisatie in de veiligheidssector.

Onze product portfolio bevat gesofisticeerde camerabewaking-systemen en software, hard- en software voor toegangscontrole, hardware voor inbraakbeveiliging en intelligente management systemen.

Dahua’s producten worden wijd verspreid gebruikt op vele domeinen, zoals banken, openbare veiligheid, energie infrastructuur, telecommunicatie, de bouw en transport. Menige projecten werden uitgevoerd met Dahua’s oplossingen: Lulu shoppingcenter in Oman, Luxury hotel in Italië, Lan Airline in Peru, APEC in China, Safe City in Brazilië en vele andere…

Dahua is wereldwijd een gevestigde waarde in verkoop, marketing en service netwerken. Ons bedrijf met de hoofdzetel in China heeft afdelingen in Azië, Amerika, Europa, Oceanië en Afrika. Onze wereldwijde voetafdruk beantwoordt de vraag van de markt met de beste service en producten.

 dahua camera dahua camera 1dahua camera 2dahua camera 3